Elkészítés:
Cukkinis-csirkemelles ragu
Fotó: Mindmegette
- A felforrósított serpenyőbe öntjük az olajat, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, majd elkezdjük párolni. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott kaliforniai paprikát, és 3-4 percig sütjük.
- A zöldségeket a serpenyő egyik oldalára húzzuk, majd beletesszük a csirkemellet. Megszórjuk köménnyel, sóval, borssal és olykor megkeverve megpirítjuk a húst. Kb 8-10 perc.
- Hozzáadjuk a kukoricát, a babot, a paradicsomot, a cukkinit. Az egészet összekeverjük lefedjük le és alacsony fokozaton kb 15 percig főzzük.
- Meghintjük sajttal, lefedjük, és néhány percig főzzük, amíg a sajt megolvad. Tálalhatjuk önmagában, de rizs, barna rizs vagy quinoa is illik hozzá.
Az eredeti cikket ITT érheti el.
Kiemelt kép: Mindmegette